23948sdkhjf

100 maskiner i måneden

Hos Volvo Maskin kan året ende opp på et 2007-nivå om det fortsetter like bra

Hos Volvo Maskin AS har de grunn til å være fornøyde med årets innsats. I følge markedssjef David Kristianslund, kan året ende opp svært godt om det fortsetter i samme spor de har hatt så langt.

100 i måneden

- Vi er spent på årets avslutning, men så langt kan det tyde på at vi leverer i gjennomsnitt 100 maskiner hver måned dette året, forklarer han.

Det er utfordrende med et så svingende marked medgir han og forteller om et nivå som kan passere det vi hadde i 2007. Nivået som så mange ikke forventet eller håpet de ville se igjen.

Økningen er mest merkbar på beltegraverne, men det er også naturlig siden det var det som droppet mest under nedgangen.

Styrker seg

Volvo styrker nå sin mekanikerstall og lyser ut stillinger, dette som en følge av en jevn økning i maskinparken over tid.

Dyrsku'n har alltid vært et bra sted å være for Volvo Maskin og David forteller om at det fortsatt gjøres salg her.

Det er utfordrende med et så svingende marked medgir han og forteller om et nivå som kan passere det vi hadde i 2007. Nivået som så mange ikke forventet eller håpet de ville se igjen.

Økningen er mest merkbar på beltegraverne, men det er også naturlig siden det var det som droppet mest under nedgangen. Volvo styrker nå sin mekanikerstall og lyser ut stillinger, dette som en følge av en jevn økning i maskinparken over tid.

Forsvarskontrakt

I år har de også levert 74 hjullastere som følge av en rammeavtale de har gjort med forsvaret. 70 av disse kom på en bestilling.

Som vanlig er det snakk om en del egne løsninger på maskiner som skal inn i landets tjeneste. Alt fra omfattende dokumentasjon av det tekniske til plass for håndvåpen, i tillegg til den påfallende olivengrønne lakken da.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093