23948sdkhjf

2000 besøkende på fire dager

Forrige uke var det åpningsarrangement av Pon sitt nye Cat-anlegg på Berger.

AnleggsMagasinet var tilstede dagen før åpningen.

Torsdagen var det duket for åpningsfest i verkstedet for alle Pon Equipments kunder. Her ble det storslagen fest med 1150 stykker til bords som alle fikk servert juletallerken i løpet av 20 minutter. Det gikk med 300 kg ribbe og 120 kg surkål på én kveld. Det forteller Pon i en pressemelding.

Med kunder fra fjern og nær, sjåfører, entreprenører, leverandører, andre forretningspartnere og 120 Pon-ansatte samlet, var det en svært vellykket kveld. Kundene fikk omvisning på sveiseverkstedet som tilbyr mange nye fasiliteter.

Denne kvelden var det åpningen av verkstedet som stod i fokus, og Pål Lund representerte alle mekanikerne som jobber i Pon Equipment da han åpnet kvelden ved å klippe snoren. «De aller viktigste i Pon, er våre mekanikere så derfor er det naturlig at de står for åpningen i kveld» kommenterte adm direktør, Erik Sollerud.

Skoleelever

På fredagen var det åpen skoledag med rundt 100 skolelever fra fagskoler og videregående skoler. Det ble gitt omvisning på bygget samt foredrag om Cat teknologi, Steg VI motorer, effektiv anleggsdrift og byggeprosesser. «Som en ledende aktør i bransjen er det viktig for oss å bidra til at skolene har fokus på sikkerhet og ny teknologi samt at vi kan få gode lærlinger som ønsker å jobbe hos oss i fremtiden» kommenterte Andreas Walnum, teknisk sjef hos Pon Equipment.

Åpningsuka ble avsluttet på lørdagen med åpen dag for familie, venner og andre kjente hvor det var over 400 som tok turen for å se på det nye anlegget.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125