61.836 betalende på Dyrsku’n 2010

Det varierte været sist helg resulterte i nesten 62.000 besøkende på Seljordutstillinga Dyrsku’n. På tross av regnværet – lørdagen ble likevel største publikumsdag.

Publisert Oppdatert

Mellom 30. og 35.000 besøkende ville normalt ha kommet til Seljord på lørdag sist helg. Men med regnværet dalte besøkstallet med en tredel. Likevel var det imponerende mange som holdt ut og som hadde gardert seg både med paraplyer, regn- og allværsjakker.

For maskinutstillerne var nok regnværet en liten strek i regningen, men tilbakemeldingene vi fikk etter tre dager på Dyrskuplassen gikk i all hovedsak ut på at de var fornøyde.

- Dette er jo blitt en skikkelig stor utstilling for oss i anleggsbransjen. Vi kommer tilbake neste år og da skal vi ha plass på "nyfeltet", sier Jan Gunnar Halstvedt, selger hos Johs. Møller Maskin AS.

Maskinimportøren kunne glede seg over salg på 1,25 mill. kroner til én og samme kunde allerede første dag av Dyrsku'n.

Magnar Trondrud er en Dyrsku-veteran og stilte ut sine Sunward-gravere og JPM-tilhengere på C-feltet, en plassering han var like godt fornøyd med. - På det nye feltet var det jo nesten ikke folk. Her nede er det mye bedre, sa Magnar, som har hatt stor suksess med særlig hengersalget.