75.000 modeller i samme database

Mascus har lansert database hvor alle kan hente ut spesifikasjoner, tekniske data og dokumentasjon på tunge maskiner og kjøretøy.

Gå inn på www.mascus.no og klikk på "Specs" i menyen, og du vil få tilgang til spesifikasjoner på mer enn 75.000 modeller fra over 1400 produsenter.

Gå inn på www.mascus.no og klikk på "Specs" i menyen, og du vil få tilgang til spesifikasjoner på mer enn 75.000 modeller fra over 1400 produsenter.

Publisert Oppdatert

Lurer du på hvor tung, lang, høy, bred, antall hk, skuffekapasitet m.m. når det gjelder forskjellige maskintyper, gå inn på www.mascus.no.

Markedsplassen har nylig lansert en ny tjeneste hvor man kan søke opp spesifikasjoner på mer enn 75.000 modeller fra over 1400 produsenter. Søkefunksjonen er delt opp i ni hovedkategorier med 346 underkategorier

Søkemulighetene er mange. Man kan søke på kategori, merke eller benytte seg av fritekstfeltet. Når man har funnet frem til ønsket objekt, er det på de fleste mulig å se bilde av objektet, finne tekniske spesifikasjoner og mulighet for manualer som pdf-fil.

Den nye tjenesten på Mascus er et resultat av samarbeid med tyske Lectura Verlag. Det tyske selskapet har gjennom 30 år samlet informasjon om maskiner og utstyr, og det er denne databasen som nå er tilgjengelig på norsk på Mascus, og tjenesten er gratis for alle.

12 år

Mascus er en ledende markedsplass for anleggsmaskiner, landbruksmaskiner, trucker, skogsmaskiner, park og hage maskiner og lastebiler.

Siden etableringen i år 2000 har Mascus utviklet seg som et nettsted med kompetanse innen tunge maskiner og kjøretøy. I dag er nettstedet godt kjent hos kjøpere, selgere, meglere, importører og eiere av tunge maskiner og kjøretøy over hele Europa og store deler av verden.

Det er i dag ca 235.000 annonser på Mascus, nettstedet har 2,5 millioner månedlige brukere, oversatt til 39 språk, er representert i 53 land i fem verdensdeler.