A-K maskiner med bilhengere

Publisert Oppdatert

A-K maskiner har fått avtale med Thule Trailers AS om å selge Brenderup-hengere via sitt landsdekkende distribusjonsnett, bestående av 52 utsalgssteder. Salget starter trolig opp i løpet av mai måned.

Danske Brenderup er kjent for et bredt produktspekter innen bilhengere og har erfaring med produksjon av slike hengere tilbake til 1936.

A-K maskiner er først og fremst kjent som leverandør av traktor, tresker, redskap og rekvisita til landbruket. Kjeden har en årlig totalomsetning på 1,5 mrd. kroner. De siste årene har A-K maskiner utviklet et sterkt voksende butikkonsept med en bredere målgruppe. Avtalen med Thule Trailers kompletterer A-K maskiner sitt totale sortiment av tilhengere.

Fra før har A-K maskiner traktorhengere (Orkel), skogshengere (Igdal), krokhengere (Bigab) og maskintraller og dumpere (Thomsen)

- A-K maskiner har tidligere stått uten kjedeavtale innen biltilhengere, og vi ser nå frem til å kunne utnytte det potensialet som ligger i ett felles merke gjennom hele kjeden, sier Ole Grønvold, adm. direktør i A-K maskiner i en pressemelding.