23948sdkhjf

AF Decom skal rive papirfabrikk

Avtale om rivearbeider av papirfabrikken på Follum.

Den tidligere hjørnestensbedriften ble lagt ned våren 2012. Torsdag ble avtalen mellom AF Decom og Treklyngen signert.

I sommer solgte Norske Skog fabrikksområdet til Treklyngen (Viken Skog). Treklyngen har planer om å etablere et stort industriområde på Follumtomta.

Bygningene som skal rives har en grunnflate på ca 36.000 m2 og et totalt gulvareal som er nærmere 100.000 m2. I tillegg til å utføre rivearbeider skal AF Decom bidra til å realisere verdier for kunden gjennom salg av maskiner og utstyr, samt metaller som går til gjenvinning.

Frem mot sommeren 2013 vil fokus i prosjektet være salg av maskiner og komponenter. Full fart på rivearbeidene blir det først fra høsten 2013 og prosjektet skal være avsluttet innen utgangen av 2014.

- Vi er meget fornøyd med at Treklyngen har valgt AF Decom for planleggingen og utførelsen av sanerings- og rivearbeidet på Follum. Vi ønsker å bidra til at industriområdet på Follum blir tilrettelagt for fremtidig bruk.

På Follum vil AF Decom ha en positiv og kompetent organisasjons som skal sikre at vi gjennomfører sanerings- og rivearbeidet på en sikker og effektiv måte uten noen form for skader; hverken på prosjektet eller miljøet rundt oss, sier Eirik Wraal.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109