23948sdkhjf

AF Gruppen bygger videre

AF Gruppen har så langt fått alle fire byggetrinnene i Thurmannskogen på Lørenskog

AF Gruppen (AFG) har inngått avtale med Nordliveien Utbygging KS om bygging av fjerde byggetrinn i Thurmannskogen på Lørenskog. Prosjektet består av 75 leiligheter fordelt på tre bygg.

333 leiligheter

På Thurmannskogen-prosjektet har AF Gruppen byggetrinn en og to under oppføring og ble tidligere i år tildelt kontrakten for oppføring av byggetrinn tre. Inkludert byggetrinn fire leverer AF 333 leiligheter i Thurmannskogen.

T-banetomta

I følge Romerikes Blad er nærmere 300 leiligheter og 11 rekkehus planlagt på det 37,4 mål store området, den såkalte T-banetomta, som AF-gruppen kjøpte av Lørenskog kommune for 84 millioner kroner i februar 2011.

Samarbeid

Prosjektet er et trepartssamarbeid mellom Obos Nye Hjem, T. Klaveness Eiendom og AF-gruppen, organisert gjennom selskapet Nordliveien KS.

Da er det kanskje ikke så overraskende at AF Gruppen får byggetrinnene.

Prosjektet blir utført som en totalentreprise med en total verdi på MNOK 141 eks. mva. Grunnarbeider starter primo oktober 2016. Det er tatt forbehold om tilstrekkelig forhåndssalg før igangsetting. Planlagt ferdigstillelse er 2. kvartal 2019.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063