Aktører innen bygg-/anleggs- og landbruksbransjen har funnet tonen.

Hymax A/S, Lantmännen Maskin Midt-Norge og Akershus Traktor A/S har funnet tonen i forhold til et framtidig samarbeid vedrørende salg og service av Giant Multilastere.

Produktsjef for Giant hos Hymax, Stig Hågensen (t.v.)  og salgssjef  hos Akershus Traktor,Thor Egil Østengen "shake hands".
I bakkant noen av selgerene til Akershus Traktor flankert av to Giant maskiner.

Produktsjef for Giant hos Hymax, Stig Hågensen (t.v.) og salgssjef hos Akershus Traktor,Thor Egil Østengen "shake hands". I bakkant noen av selgerene til Akershus Traktor flankert av to Giant maskiner.

Publisert Oppdatert

- Vi er stolte av å presentere vår nye samarbeidspartner innenfor segmentet multilastere med tilbehør, sier Stig Hågensen hos Hymax A/S.

Hymax er ledende innenfor segmentet minigravere og vil selv selge Giant til anleggsbransjen. For å nå landets bønder har selskapet hatt en klar strategi om å knytte til seg en sterk partner for å bearbeide landbrukssektoren.

"Det er derfor med glede vi kan presentere det nye samarbeidet, som vil kunne gi Giant multilastere den oppmerksomhet og det volum som produktet fortjener.

Totalt sett vil dette innebære at salg og service på disse produktene vil få en bredde som ingen andre leverandører av denne type utstyr har pr. i dag", heter det i en pressemelding fra Hymax AS.

Giant Multilastere er produsert i Holland og er en serie multilastere fra 1 til 3,6 tonn. Produsenten har et godt utvalg av utstyr og verktøy som kan monteres på maskinene, noe som gjør maskinene godt egnet for mange oppgaver både innenfor anlegg og landbruk.