23948sdkhjf

Conexpo:: Aldri vært mer forberedt

Caterpillars sjef Douglas Oberhelman presenterte et stort antall nye maskiner på Conexpo og uttalte at selskapet er større og bedre enn noen gang.

Under pressekonferansen tirsdag morgen (Las Vegas-tid) fortalte Douglas Oberhelman at Caterpillar aldri har vært mer forberedt. Han forklarte utviklingen av motorer som tilfredsstiller utslippskravene til Tier 4/Steg IV har vært det viktigste prosjektet i Caterpillars historie.

- Vi er ledende på drivstoffeffektivitet og vi har bygd det kundene vil ha. Det er god "business" for oss og for våre kunder, uttalte Oberhelman. Han brukte også mye tid til å fortelle om Cat Connect. Dette er et integrert system som skal hjelpe kundene til å få bedre utnyttelse av maskinene.

- Vi skal hjelpe våre kunder til å bli best, om de bygger veier eller Panamakanalen, sier Oberhelman.

Ny hybrid

Caterpillar har en av de største standene på messa og her presenterer de et 40-talls maskiner, hvorav over et dusin nye modeller. Blant nyhetene er F-serie gravemaskiner, M-serie medium hjullastere, C-serie rammestyrte dumpere og G-serie tipptrucker. På standen vises også hybridgraveren 336 FLH, hvor største forskjellen fra 336 ELH er at motoren nå tilfredsstiller Tier 4 Final/Steg IV-utslippskravene. I Cats segment for kompaktmaskiner er nyhetene på messa blant annet hjullasterne 910 K og 914 K.

En del av de nye modellene som vises frem er fortrinnsvis beregnet for det amerikanske markedet, som blant annet scraperen 620 K og en mindre doser.

- Dette er viktige tider for Caterpillar. Årets Conexpo er den viktigste for oss på veldig lang tid, avsluttet Oberhelman pressekonferansen med.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079