Ankerløkken-avtale med McCloskey

Ankerløkken har sikret seg agenturet på mobile sikte- og knuseverk fra canadisk-irske McCloskey International Ltd.

Ankerløkken McCloskey
mobile sikte- og knuseverk

Ankerløkken McCloskey mobile sikte- og knuseverk Foto: Knut Viggen

Publisert Oppdatert

Andre importører og merker har gjort det skarpt på det norske markedet for mobile sikteverk og knusere de siste to-tre årene, uten at Ankerløkken har kunnet konkurrere i særlig grad. Selv om Ankerløkken har hatt et bredt utvalg av sorteringsverk, har de rett og slett ikke hatt de populære grovsorterings-/gjenvinningsverkene under 32 tonn tilgjengelig.

Nå blir det en endring etter at Ankerløkken og McCloskey nylig ble enige om en avtale som gir Ankerløkken Equipment tilgang på hele McCloskeys range av mobile sikteverk, fra 2,5 tonn og opp til de største verkene på 36,5 tonn.

Det nye agenturet er lagt til Ankerløkken Equipment.

McCloskey International Ltd. feirer 25-årsjubileum neste år. Selskapet ble etablert av Paschal McCloskey, en ire som flyttet til Canada i 1980. I 1985 startet han opp i en fabrikk i Ontario, Canada, og begynte å lage sikte- og knuseverk for det nordamerikanske markedet. Senere ble virksomheten flyttet flere ganger og samtidig utvidet. I 2004 bestemte McCloskey seg for å satse i Europa, nærmere bestemt i Tyrone i Nord-Irland, fylket der 70 prosent av verdens mobile knuse- og sikteverk produseres.

Les mer om produktene og forventningene i neste nummer av AnleggsMagasinet (5-2009).