23948sdkhjf

Anleggsbransjen samles på Anleggsdagene 2013

Maskinentreprenørenes Forbund (MEF) ønsker velkommen til Anleggsdagene, som i år arrangeres for 32. gang.

En rekke interessante foredragsholdere, med samferdselsminister Marit Arnstad, Lars Erik Hauer fra Vegdirektoratet og tidligere værmelder Eli Kari Gjengedal i spissen, sørger for et solid faglig innhold. Det kan MEF fortelle.

Anleggsdagene 2013 finner sted tirsdag 22. januar til torsdag 24. januar på Clarion Hotel Oslo Airport Gardermoen. Tirsdag 22. januar er satt av til "Samferdsel og vegvalg", mens "VA-dagen" og "Vegbyggerdagen" finner sted onsdag 23. januar. Sist ut er "Sprengningsdagen", som går av stabelen torsdag 24. januar.

700 besøkende i fjor

Anleggsdagene 2013 er en god anledning til å få anleggsbransjen i tale - her er "alle" samlet over tre dager med rikelig tid til både fagseminar, anleggsutstillingen "Leverandørmart'n" og sosialt samvær, hevder arrangøren. Vi er ikke uenige. Fra tidligere arrangement vet vi at en rekke besøkende har funnet veien og fjorårets arrangement tiltrakk seg over 700 besøkende.

Påmeldingen så langt tyder på at minst like mange tar turen i år. "Leverandørmart'n" er som alltid populær, og årets tilmålte utstillerplasser var bortbestilt allerede i september 2012.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.141