Anleggsdagene 2010 er i gang

MEF drar i gang Anleggsdagene og for første gang går konferansen over tre dager. Med rekordoppslutning på 735 deltagere ser det vellykket ut.

Anleggsdagene 2010 er i gang

Anleggsdagene 2010 er i gang

Publisert Oppdatert

For 29. gang arrangerer MEF konferansen og i år er hele 735 deltagere påmeldt, som er det største antallet Anleggsdagene har hatt noen gang. Tirsdagen er satt av som sprengningsdagen og VA-dagen med til sammen 19 innlegg og en paneldebatt. En viktig del av Anleggsdagene er Leverandørmarten som byr på 60 utstillere tilknyttet anleggsfaget.

Sprengningsdagen er tilrettelagt for små og store sprengningsentreprenører, skytebaser, borevognførere, byggherrer og konsulenter. Her kommer siste nytt fra sentrale myndigheter, ny sertifikatordning, elektroniske tennere og mer. På VA-siden møtes maskinentreprenører, byggherrer, leverandører, offentlige etater og konsulenter. Temaene er fornyelse av VA-nett, NoDig-løsinger, prosjekter i storbyer og hva vi kan lære av legevitenskapen med "n ye blodårer".

Onsdag fortsetter konferansen med samferdselsdagen med besøk av samferdselsminister Magnhild Meltveit Kleppa. Torsdag er viet KS-/HMS.