AnleggsMagasinet på Dyrsku’n

Dyrsku’n i Seljord er den største landbruksutstillingen og handelsmessen i Norge. Der treffer du også i år AnleggsMagasinet.

Dyrsku¿n 2011 åpner dørene 9. september og folkefesten varer tre dager til ende. Det er ventet storinnrykk med opp til 80.000 besøkende.

Dyrsku¿n 2011 åpner dørene 9. september og folkefesten varer tre dager til ende. Det er ventet storinnrykk med opp til 80.000 besøkende.

Publisert Oppdatert

I fjor ble Dyrsku'n utvidet med større utstillingsareal for å få plass til de rundt 550 utstillerne. I år er arealet det samme, men antall utstillere er økt til 650.

Midt blant anleggsfolket vil du også i år finne vårt forlag, Hjemmet Mortensen Fagmedia AS, som gir ut blant annet AnleggsMagasinet, BruktNytt, nettstedene tungt.no og mascus.no.

På stand A 119 treffer du folk som kan ta imot både redaksjonelle tips, annonser for kjøp og salg og være behjelpelig hvis du ønsker å abonnere på noen av våre blader.

Stikk gjerne innom for en prat og for å delta på vår pilkastkonkurranse. De beste pilkasterne i kategoriene "kunde" og "besøkende" vinner henholdsvis annonser og arbeidsradio.

Storinnrykk

Årets Dyrsku'n arrangeres 9. til 11. september og det er ventet storinnrykk til folkefesten som samler opp til 80.000 besøkende fra hele landet tre dager til ende.

Den 145. Dyrsku'n åpnes av landbruks- og matminister Lars Peder Brekk. Han følger i en lang tradisjon av åpningstalere. En av de aller første var Aasmund Olavsson Vinje for nesten 150 år siden.