Anleggsmaskiner for skogbruket

Fredag og lørdag arrangeres Norges ledende fagmesse for skogbruket i Eidsvoll.

Fredag og lørdag arrangeres Norges ledende fagmesse for skogbruket i Eidsvoll.

Publisert Oppdatert

21. og 22. september arrangeres årets Hurdagene i Eidsvoll. Over 40 utstillere, deriblant enkelte anleggsmaskinforhandlere, som Pon Equipment, stiller ut egnede maskiner.

Ellers preges messen av hogstmaskiner, lassbærere, utstyr for hogst og kjøring, verktøy og utstyr, nyeste teknologi, bioenergi og utstyr, ved og flisproduksjon, skogsvei, skogskjødsel, motorsagshow, det arrangeres NM i lassbærerkjøring og det serveres skaukaffe og elgburgere.

Hurdagene er lokalisert til Bergermoen på Mathiesen Eidsvold Værks eiendom i Eidsvoll kommune.

Arrangøren ønsker å presentere bredden av maskin- og utstyrsleverandører, forskning, utdanning og utvikling innenfor skogsektoren under realistiske forhold. Hurdagene skal være en mønstring der skogbransjen møter publikum.

Med bakgrunn i at bioenergibransjen er i vekst, satses det på en egen avdeling for leverandører til dette markedet under Hurdagene 2012.

Første gang messen ble arrangert var i 1991, og har siden den gang utviklet seg til en ledende fagmesse for det utøvende skogbruket i Norge. Hurdagene er best kjent for en omfattende visning og demonstrasjoner av maskiner og utstyr for aktiv skogsdrift, bioenergi og veivedlikehold.

Hurdagene arrangeres hvert 4. år. Arrangementet i 2008 samlet 40 utstillere og 2000 besøkende.

Pon Equipment er blant de 40 utstillerne på årets Hurdagene.

Pon Equipment er blant de 40 utstillerne på årets Hurdagene.