23948sdkhjf

Åpent hus hos Bulder i Mosjøen var godt besøkt!

Fredag 21. mars var det åpent hus hos Bulder Verksted i lokalene i Mosjøen. Verkstedet var ryddet og bord og stoler satt frem, og det var plass til å vise frem maskiner og utstyr. Alle som ønsket fikk en omvisning på hele verkstedet. Grillingen i telt på utsiden var et veldig populært innslag og det måtte kjøpes inn flere burgere når besøket strømmet på utover dagen.

De andre selskapene i Bulder var til stede og viste frem sine produkter. Bulder Maskin hadde med en Terex TC16 minigraver og en Eddie EDT200 hydraulisk hammer. Det var mye nysgjerrighet rundt minigraveren og alle fikk både sett og testet den. Bulder Utstyr fikk god respons på slitestål produktene sine.

Det var en god blanding av gamle og nye kunder, forteller selskapet selv i en pressemelding.

Det var svært god stemning hele dagen og det er ingen tvil om at verkstedet er godt likt lokalt, og det er jo lett med så mange positive kunder, skriver Bulder.

Verkstedet har en lett tilgjengelig beliggenhet og gjengen som jobber der bidrar med god atmosfære og service.

På kvelden var det invitert inn til hyggelig sosialt samvær med både gamle og potensielle nye kunder. Og da var det heller ikke noe å si på oppmøte og stemningen!

Åpent hus er et arrangement selskapene i Bulder skal satse mer på fremover. Vi har landsdekkende servicepunkt, så det er bare å følge med på hvor det blir åpent hus neste gang! - sier markedssjef Hilde Jacobsen Lund.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.08