Bilde

Her er Lennarth Haga Lie flankert av Manager Technical support i Hitachi, Atsushi Satoh fra Japan (t.v.) og Manager Training section, Pieter Van Der Veen fra Holland (t.h.).

Hitachi-mester fra Norge

Lennarth Haga Lie (36), til daglig servicemekaniker hos Nasta, ble nylig kåret til Europas dyktigste mekaniker på Hitachi anleggsmaskiner.

Hitachi Construction Machinery Europa (HCME) arrangerer hvert år en ferdighetskonkurranse, “Service Skill Contest”, der alle europeiske Hitachi-forhandlere får stille med en deltaker hver. I år gikk mesterskapet av stabelen i Amsterdam de siste dagene i april Som representant for Nasta stilte denne gang Lennarth Haga Lie. Oppgaven som skulle løses besto av en teoridel og en praksisdel, der praksisdelen veide tyngst.

Lennarth gjorde sakene sine meget bra på begge områder og vant hele mesterskapet.

Og Europamestertittelen forplikter. Med seieren kvalifiserte nemlig Lennarth Haga Lie seg til å delta i verdensmesterskapet i Japan 21. – 25. mai 2012. Som reisefølge får han Nasta-nestor og servicesjef Knut Gaarde. Gaarde kan selv smykke seg med verdensmestertittelen fra 2010, og vil nok bidra med gode råd til Lennarth i Japan. Selv om konkurransen selvfølgelig blir beinhard, med verdens beste mekanikere på plass, tror Gaarde at Lennarths sjanser i Japan vil være gode.

Lennarth begynte hos Nasta for fem år siden og har tidligere arbeidet i steinindustrien i Larvik. I følge en pressemelding fra Nasta krysser alle i Larvik fingrene for Lennarth i Japan og ønsker han lykke til i VM.

Bilde

Lennarth i full sving med den praktiske delen av oppgaven som ga han tittelen Europamester 2012.  

Siste fra tungt.no

alt

- Vi får det ikke mer moro enn det vi lager selv

Det er godt valgte ord fra en voksen mann som sitter på en ombygd Gråtass med V12-jaguarmotor under det unormalt lange motorlokket.

Les mer

Lager motorvei med fres

Lager motorvei gjennom kalkstein med sprengingsforbud.

Les mer

Framtidsbil fra Walmart

Turbinmotor, seriehybrid og karbonfiber. Se video av framtidens vogntog.

Les mer

Denne siden er en del av tungt.no

tungt.no arbeider etter Vær varsom-plakatens retningslinjer for god presseskikk

np
PRESSEETIKK