Atlas Copco med nytt salgsselskap

Atlas Copco etablerer et nytt skandinavisk salgsselskap for entreprenørutstyr.

Foto: Free reproduction

Publisert Oppdatert
Adam Airosto er utnevnt til administrerende direktør i Atlas Copco Construction Technique Scandinavia.

Adam Airosto er utnevnt til administrerende direktør i Atlas Copco Construction Technique Scandinavia.

Atlas Copco Construction Technique Scandinavia er et nystiftet salgsselskap som er ansvarlig for salg og service av Atlas Copco transportable kompressorer, pumper og generatorer, betong utstyr, konstruksjon- og demoleringsverktøy, håndholdt utstyr for komprimering og boring samt Dynapac's sortiment for veientreprenører.

Det nye selskapet ble etablert 1. januar i år og dekker Danmark, Norge og Sverige. For kundene er det de samme kontaktpersoner som før, denne satsingen er gjort for å gi ytterligere ekspertise i hvert kundesegment. Adam Airosto er utnevnt til administrerende direktør i Atlas Copco Construction Technique Scandinavia.

Adam har en Master of Engineering i Civil Engineering fra Chalmers Tekniska Høgskola og begynte i Atlas Copco som salgsingeniør i 2000. Han har siden hatt flere stillinger innen Atlas Copco, blant annet som markedssjef og senere som administrerende direktør i Atlas Copco Kompressorteknikk AB.

Tidligere har han blant annet jobbet som fabrikksjef hos NCC.  "Det er en utfordring å starte et nytt selskap og jeg tar denne utfordringen med stor entusiasme. Jeg ser frem til et intensivt og spennende 2012, der vi sammen med våre kunder vil utvikle vår virksomhet med vekt på ytterligere å forbedre vår service " sier Adam Airosto.