Avitec:

Ausa til Avitec AS

Avitec har fått agenturet på Ausas dumpere og i følge maskinforhandleren ser de frem til å møte kunder med et solid og velkjent produkt.

Første juni ble Avitec forhandler av dumperne fra spanske Ausa.
Første juni ble Avitec forhandler av dumperne fra spanske Ausa.
Publisert Oppdatert

-Vi rett og slett gleder oss til å presentere produktet til våre kunder. Dette er en fantastisk maskin fra en av verdens ledende leverandører på hjulgående dumpere. Maskinen levers med velkjente komponenter og er anerkjent i bransjen, sier Tore Jacobsen daglig leder i Avitec. - Vi ble kontaktet av Ausa og etter kort tid ble vi enige om en avtale, fortsetter Jacobsen.

Deluxe

Rangen til Ausas hjulgående dumpere er fra 1-10 tonn, med lasteevne fra 0,5 - 6 kubikkmeter. Dumperne leveres ramme- eller hjulstyrt, med svingbar eller høytippende kasse, samt at de leveres med hydrostatisk fremdrift og har firehjulsdrift. Ausas største modell, D1000APG, kan leveres med komforthytte med deluxe-sete, klimaanlegg, varmeapparat m.m. Dumperne leveres med bøyle eller hytte.

- Vi ser frem til en videreføring av vårt dumpersalg og et utstrakt samarbeide med de to andre importørene av henholdsvis trucker og kommunalmaskiner fra Ausa, uttaler Marius Jacobsen salgssjef hos Avitec.