23948sdkhjf

Avitec:: Ausa til Avitec AS

Avitec har fått agenturet på Ausas dumpere og i følge maskinforhandleren ser de frem til å møte kunder med et solid og velkjent produkt.

-Vi rett og slett gleder oss til å presentere produktet til våre kunder. Dette er en fantastisk maskin fra en av verdens ledende leverandører på hjulgående dumpere. Maskinen levers med velkjente komponenter og er anerkjent i bransjen, sier Tore Jacobsen daglig leder i Avitec. - Vi ble kontaktet av Ausa og etter kort tid ble vi enige om en avtale, fortsetter Jacobsen.

Deluxe

Rangen til Ausas hjulgående dumpere er fra 1-10 tonn, med lasteevne fra 0,5 - 6 kubikkmeter. Dumperne leveres ramme- eller hjulstyrt, med svingbar eller høytippende kasse, samt at de leveres med hydrostatisk fremdrift og har firehjulsdrift. Ausas største modell, D1000APG, kan leveres med komforthytte med deluxe-sete, klimaanlegg, varmeapparat m.m. Dumperne leveres med bøyle eller hytte.

- Vi ser frem til en videreføring av vårt dumpersalg og et utstrakt samarbeide med de to andre importørene av henholdsvis trucker og kommunalmaskiner fra Ausa, uttaler Marius Jacobsen salgssjef hos Avitec.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063