Avitec med agentur på ASTRA dumpere

Avitec og ASTRA har inngått avtale om at Avitec skal selge deres dumper-range i Norge. ‘Det er for oss veldig bra og få dette agenturet. Nå kan vi tilby våre kunder også de store dumperne’, sier daglig leder i Avitec Tore Jacobsen.

Publisert Oppdatert

Dumper rangen til ASTRA omhandler ADT-serien, Rigid -serien samt deres lastebil-serie.

ASTRA er et privateid selskap som ble stiftet i 1946, og har vært eid av IVECO siden 1986. Selskapet produserer kjøretøy og maskiner som selges verden over. 'Dette er en maskin av høy kvalitet og er kjent i markedet for sin styrke og allsidighet,' uttaler Jacobsen.

Dumper rangen

Astras Articulated Dumper Truck er en kraftig dumper med 6 hjulstrekk. Dumperen er leddet og er utstyrt med kraftig Iveco Cursor motor, automatgir og ZF driveline. Dumperen kommer i to modeller; ADT 30 og ADT40 med nyttelast fra 28-37T.

Astras Rigid dumper range kommer i modellene RD 28C , RD 32C, RD 40 og RD 50 og gir en nyttelast fra 28-50T. Denne dumperen holder samme høye kvalitet og er mye brukt i store steinbrudd og i forbindelse med gruvedrift.

- ADT-serien ble tidligere solgt i Norge under navnet Case. Vi ser fram til å selge dumperne inn i det norske markedet, sier Jacobsen.