Avitec skal selge koreanske slaghammere

Avitec har fått agenturet på Ubtech slaghammere fra Korea.

Avitec er importør av anleggsmaskiner fra Hyundai og Bergmann, anlegg- og landbruksmaskiner fra Quappen, og nå Ubtech utstyr
Avitec er importør av anleggsmaskiner fra Hyundai og Bergmann, anlegg- og landbruksmaskiner fra Quappen, og nå Ubtech utstyr
Publisert Oppdatert

Fra og med 1.april 2013 vil Avitec kunne levere utstyr produsert av koreanske Ubtech.

Ubtech produserer i hovedsak slaghammere men også en del demoleringsutstyr. Hovedkontoret og produksjonsfabrikken er lokalisert rett utenfor Seoul i Korea.

Slaghamrene skal være konkurransedyktige på kvalitet, spesifikasjoner og ikke minst på pris. Det skriver Avitec i en pressemelding.

De finnes i både topp- og sideinnfestet samt Silence utgave. Avitec satser på sistnevnte utgave. Hammer-rangen inneholder 12 stk hammere fra 90kg til 4200Kg, og leveres som standard med S -feste, slanger, verktøykasse, spett, gassfyllesett og delesett. Avitec har lagerførte hammere og deler allerede fra 1.april i år.

Ubtech produserer også crusher, pulverizer, klyper og maskinmonterte vibroplater. Utstyret er produsert på maskiner fra 6 - 40 tonn og leveres som standard med S- feste og slanger, klare til bruk.