Balticum Frinab satser

I et mer nøkternt marked satser likevel Balticum Frinab med ny ansatt og nye produkter. Den norske avdelingen av den svenske container- og krokutstyrsprodusenten kan nemlig nå også levere skuffer til anleggsmarkedet.

Balticum Frinab

Balticum Frinab

Publisert Oppdatert

Balticum Frinab er på offensiven på tross av at det går mer mot en normalisering i containermarkedet. Mens andre selskaper er mer defensive, tror Pål Kristiansen i Balticum Frinab på en liten økning dette året. Allerede nå merkes det en slak kurve oppover igjen blir vi fortalt. Til Tungt.no forklarer han også at virksomheten nok vil dreie seg litt mer mot anleggsbransjen nå enn før. Det er blant annet salg av store omlastingscontainere han har tro på.

Ny salgssjef

Kai Kjelstad er nylig ansatt som salgssjef i Balticum Frinabs norske avdeling. Med dette dobler bedriften antallet ansatte fra en til to. Kjelstad skal hjelpe Pål Kristiansen som til nå alene har representert selskapet her til lands. Han kommer rett fra GMM container og er godt kjent med bransjen. Siden han har flyttet mellom to konkurrenter har han hatt en karantenetid mellom jobbene, men er nå godt i gang. Begge to ser frem til å samarbeide om å møte kundenes behov med alt fra produktutvikling til bestilling.

Det er flere nyheter blant de eksisterende produktene, asfaltflak er kommet i ny versjon, biocontainerne er fornyet og det er kommet omlastercontainere i sterkere utgaver som den nye NLVX-35 EX.

Noe helt nytt er også på plass. Skuffer til gravemaskiner og hjullastere blir laget av Frinnaryds Svetsindustri (FS) og kommer i høykvalitetsstål med sliteplater av typen Hardox 450. Selskapet inngår i Balticum Frinab og produktene kan leveres allerede nå, men det blir ikke en stor satsing i Norge foreløpig og de vil være et biprodukt med muligheter for opprykk.