23948sdkhjf

Beitepusser for gravemaskin

Wee Trading lanserer nå en hydraulisk drevet beitepusser tilpasset gravemaskin.

I følge en pressemelding fra selskapet rydder en beitepusser effektivt i landskapet når våren kommer, men hengende bak en traktor kommer ikke beitepusseren til over alt. Derfor har Wee Trading nå lansert beitepusser fra italienske Cangini Benne Trincia.

Den nye beitepusseren er hydraulisk og konstruert for bruk på gravemaskiner.

Det skal gjøre den svært mobil og brukervennlig i vanskelig terreng, som i veiskråninger, på anleggsplasser, ved bergknauser eller i skogholt. En hevbar beitepusser som denne kan også brukes til hekktrimming i hagen.

Beitepusseren har betegnelsen T100. Den er 100 cm lang og veier 130 kg.

Krever lite olje

- Utfordringen med hydrauliske redskap er at de ofte krever mye olje, noe som gjør det vanskelig å operere andre hydrauliske funksjoner samtidig. Trincia T100 er konstruert for oljekapasitet ned i 40 liter, noe som betyr at relativt små gravemaskiner eller hjullastere kan operere beitepusseren uten disse utfordringene, forteller maskinansvarlig i Wee Trading, Jan Sigurd Bakken.

Behovene vil likevel variere avhengig av bruk og størrelse på gravemaskinen. Dette løses ved at Wee Trading "skreddersyr" beitepusserne uansett preferanse. Standardmodellen T100 koster fra kr. 27 000 + mva.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093