Bli med til Bauma 2010!

Linda Eide i ExpertReiser sendte nesten 400 på Bauma i 2007. Nå håper hun på like mange, eller helst noen flere, når det drar seg til mot verdens største anleggsmaskinmesse i München i april neste år.

Linda Eide i ExpertReiser Bauma 2010

Linda Eide i ExpertReiser Bauma 2010 Foto: Knut Viggen

Publisert Oppdatert

Planleggingen er allerede i full gang og som sist, er dette et samarbeid mellom AnleggsMagasinet og ExpertReiser, som har lang erfaring med å arrangere messereiser til blant annet Tyskland.

AnleggsMagasinet dekker selvfølgelig den store utstillingen i München fra 19. til 25. april, som regnes som den største og mest betydningsfulle for anleggsbransjen. Vi vil også følge oppkjøringen til messen i månedene som kommer.

Start tidlig!

De praktiske detaljene rundt reisen og oppholdet er det Linda Margreth Eide hos ExpertReiser som tar seg av. Og hun oppfordrer dem som har tenkt seg til Bauma neste år om å starte planleggingen - hvis de allerede ikke har gjort det.

- Bauma er såpass spesiell at mange utstillere allerede tok opp bestillinger rett etter at utstillingen var ferdig i 2007, forteller Linda Eide og understreker at det er viktig å være tidlig ute.

- De som skal ha med seg en del kunder og gjester, la oss si opp til 10 stykker, og vil bo samlet og i sentrum av byen, må være raskt ute. Vi har fått tak i en del hotellrom, noen sentralt og noen litt i utkanten av byen. Vi har booket litt individuelt denne gangen, forteller Linda Eide.