Br. Gjermundshaug kjøper Rune Øvergård

Brødrene Gjermundshaug Anlegg AS (BGA) og Rune Øvergård AS (RØ) har inngått intensjonsavtale om at BGA går inn som ny eier i RØ. Avtalen vil sikre Gjermundshaug 66 prosent av RØ.

Avtalen vil sikre Gjermundshaug 66 prosent av RØ.

Avtalen vil sikre Gjermundshaug 66 prosent av RØ.

Publisert Oppdatert

- For oss er dette et viktig strategisk valg. Vi har kjent hverandre som selskaper gjennom mange år. RØ skal fortsette som selvstendig selskap og sammen skal vi utvikle bedriften til igjen å bli solid og veldreven.

Vi ser klare synergier i å kunne samkjøre våre ressurser blant annet på maskin og utstyrssiden, transport, drift og administrative systemer. Vi vet at RØ har dyktige medarbeidere med mye kompetanse og de har gjort og gjør meget godt arbeid for sine oppdragsgivere. 

Dette skal vi sammen opprettholde og søke å gjøre det enda bedre, uttaler Ole Gjermundshaug i en pressemelding.

- Vi er veldig fornøyde med å få med oss BGA som eiere i bedriften, etter en periode med vanskelig økonomi og de utfordringer dette medfører. Beste løsning for selskapet er å få med seg en solid eier og som tilfører oss både kompetanse og ressurser.

- Videre står BGA for de samme grunnverdier som RØ er bygget på og vi er trygge på at vi sammen kan bygge en solid plattform for videre utvikling og vekst, sier Ståle Øvergård i pressemeldingen.

Som en del av denne transaksjonen velger Lars Øvergård og gå ut av selskapet for å søke nye utfordringer, videre går Rune Øvergård ut som eier i selskapet, men fortsetter som ansatt i selskapet som anleggsleder.

Ståle Øvergård fortsetter som eier og daglig leder inntil ny daglig leder er på plass. Deretter går Ståle over i stilling som prosjektleder i virksomheten.