Br. Reme blir til Veidekke Agder

Illustrasjonsfoto

Illustrasjonsfoto Foto: Foto: Veidekke ASA.

Publisert Oppdatert

Bygg- og anleggsentreprenøren Br. Reme AS har vært eid av Veidekke siden år 2000. Nå tas det naturlige neste skrittet i selskapets utvikling med navneskifte til Veidekke Agder AS.

- Br. Reme er et veldrevet selskap med sterk lokal tilhørighet. Det skal vi fortsatt være, også når vi heter Veidekke Agder AS, sier administrerende direktør Dagfinn Røkenes i Veidekke Agder AS.

- Lanseringen av nytt navn er starten på et nytt kapittel og en viktig milepæl i selskapets utvikling med ny identitet og visuell profil. Vi beholder de samme viktige ressursene, vår innsikt, kompetanse og evne til å skape verdier for våre kunder her i Sør. Men nå blir det synlig for omverdenen at vi også har kraftige muskler med Veidekke-konsernet i ryggen, sier Røkenes.

Sterk aktør

- Veidekkes verdigrunnlag er en fortsettelse av verdiene og profesjonaliteten vi er vant til fra Br. Reme. Veidekke har jo også vært en viktig lokal aktør, ikke minst i samspill med Br. Reme på en rekke prosjekter i vår region. Samtidig har Veidekke blitt en av de virkelig tunge skandinaviske entreprenørselskapene og er den største norskeide aktøren i bransjen. Det skal enda tydeligere komme våre kunder og vår organisasjon til gode, avslutter Røkenes.

Organisasjonen, organisasjonsnummer og forretningsadressen blir som før. Det er kun selskapets navn som endres, og det skjer ingen andre selskapsrettslige eller avtalerettslige endringer.