Bulder braker løs

Da Mesta og Tertnes–gruppen i sommer startet et felles selskap, var målsetningen å skape en sterk nasjonal aktør i anleggsbransjen. Nå har alle brikkene falt på plass, og fra 1. februar er alt samlet under ett navn; Bulder.

Bulder var på plass på Anleggsdagene med ny profil, navn og logo. Truls Østerud, selger østfold og akershus, André Mjelstad, daglig leder Bulder Utstyr og Tom Lillestrøm, selger Buskerud, mener de har gode forutsetninger for å gjøre suksess på landsbasis.
Bulder var på plass på Anleggsdagene med ny profil, navn og logo. Truls Østerud, selger østfold og akershus, André Mjelstad, daglig leder Bulder Utstyr og Tom Lillestrøm, selger Buskerud, mener de har gode forutsetninger for å gjøre suksess på landsbasis.
Publisert Oppdatert
Tjøsvold er klar til å ta kampen opp med de største aktørene i bransjen.
Tjøsvold er klar til å ta kampen opp med de største aktørene i bransjen. Foto: Gaute B. Iversen

Fakta om Bulder AS:

I juni i fjor etablerte Mesta AS og Tertnes Holding Industri AS et nytt konsern, som hittil har hatt navnet Yours AS.

I 2013 hadde konsernet en omsetning på ca 290 millioner kroner og ca 185 ansatte.

Selskapet består av Motorsalg AS, Øverum Slitedeler AS, Mesta Verksted AS og Yours Equipment AS.

Konsernet er en totalleverandør til anleggsbransjen og tilbyr landsdekkende verkstedtjenester og salg av maskiner, utstyr og deler fra store og anerkjente internasjonale leverandører. Blant merkenavnene finner vi Terex, Kato og Atlas.

Bulder AS er organisert i fire datterselskap:

Bulder Verksted (tidl. Mesta Verksted AS) er en landsdekkende verkstedkjede med 15 verksteder og 7 servicepunkter. Selskapet tilbyr vedlikehold, service, reparasjoner, utbedringer og sakkyndig kontroller.

Bulder Utstyr (tidl. Øverum Slitedeler AS) ble etablert i 1985 og var et familiedrevet selskap i 25 år. Slitedeler til hjullastere og gravemaskiner, slitestål til vintervedlikehold og Rasco-utstyr til sommer- og vintervedlikehold er eksempler på produkter selskapet tilbyr.

Bulder Maskin (tidl. Motorsalg AS) ble etablert i 1960 og har lange tradisjoner med import og distribusjon av maskiner og utstyr til anleggsbransjen. Motorsalg er eneforhandler av Kato, Terex, Terex Finlay, Atlas, Menzi Muck og Multihog.

Bulder Import (tidl. Yours Equipment AS) ble etablert i 2005 som et importfirma for Motorsalg sine agenturer i Norge og for distributører i Nord-Europa.

For de som ikke henger helt med, kan vi fortelle at Bulder er det nye navnet til Yours konsernet som ble stiftet i fjor sommer og som igjen er eid av Mesta og Tertnes Holding.

Les også: Nytt konsern og grillfest

- Vårt viktigste fokus er å jobbe tett med våre kunder, sier adm. dir. Ingrid Tjøsvold i Bulder AS. - Ingen har nøyaktig samme behov og ønsker, derfor blir vår oppgave å bruke vår kompetanse til å skreddersy løsninger som hjelper dem til å bli bedre og mer effektive. Vi skal hele tiden videreutvikle vårt produktspekter basert på ny teknologi og tilbakemeldinger fra kundene våre.

Bulder har ikke valgt sitt nye navn tilfeldig. - Du skal se og høre Bulder, og vi blir godt synlige i hele landet, sier Tjøsvold videre. Det nye navnet vil først bli synlig på nettsidene, og før sommeren vil de aller fleste biler og verksteder også få ny profil.

Selskapene Motorsalg, Mesta Verksted og Øverum Slitedeler vil nå hete Bulder Maskin, Bulder Verksted og Bulder Utstyr.

Tjøsvold er klar til å ta kampen opp med de største aktørene i bransjen. - Bulder består av tre selskaper med lang fartstid i bransjen, og har 15 verksteder og 7 servicepunkter.

Les også: Ny konsernsjef i Yours

- Å være en totalleverandør er et godt utgangspunkt for å vokse, forklarer Tjøsvold. - Vårt samlede tilbud til markedet vil bli bedre, og kundene vil få tilgang til hele produktspekteret hos alle verkstedene over hele landet. - Vi ansetter også flere mekanikere og selgere, samtidig som vi oppretter flere mobile enheter.

Det er viktig for oss å bygge videre på den kompetansen som finnes i selskapet, og vil legge stor vekt på å videreutvikle alle deler av organisasjonen. Vårt mål er å være et kraftsenter for kompetanse i bransjen, avslutter Ingrid Tjøsvold.