Case-agenturet til Beck

Beck Maskin AS har fra 1. mars overtatt alle aktivitetene fra Scantrack AS i Drammen. Bare Troms er holdt utenfor i Beck Maskins nye Norgesagentur på anleggsmaskiner fra Case.

Christian Beck

Christian Beck

Publisert Oppdatert

Case (Sumitomo) er en av verdens mest kjente anleggsmaskinmerker og er en del av det amerikanske storkonsernet CSH (Case New Holland). Scantruck AS i Drammen har i en årrekke vært norsk importør av Case. Morselskapet, Scantruck AS i Danmark, har til nå hatt agenturet på Case både i Danmark, Norge og Sverige.

- I begynnelsen av februar tok Scantruck AS i Danmark kontrakt med oss, forteller daglig leder i Beck Maskin AS, Christian Beck. - Siden har det vært intense forhandlinger i nesten en måned inntil en avtale ble undertegnet 26. februar på Becks hovedkontor på Kolbotn.

Christian og Anette Beck har vært aktive og fremført forhandlingene, mens gamlefar Owe har vært på familiens nye sted i Thailand.

Hvorfor Case? Jo, fordi dette agenturet er et perfekt supplement til dagens maskinspekter, forklarer Christian Beck. - Videre passer det godt å dekke mesteparten av Norge. Troms er holdt utenfor. Ikke minst så Scantruck AS på mulighetene i Sverige gjennom Beck Gruppen, og en avtale for import av Case også til deler av Sverige er inngått.

Christian Beck forteller i en pressemelding at alle aktiviteter fra tidligere Scantrack AS (i Drammen) blir tatt over av Beck Gruppen fra 1. mars. Også personell fra den tidligere Case-organisasjonen. Meningen er å drive med maskiner som ikke konkurrerer med nåværende maskinsortiment, og i første omgang med maskiner opp til 15 tonn.

Total omsetning i Beck Gruppen har det to siste årene ligget på ca. 160 mill. NOK, og resultatene så langt har vært blant de beste i bransjen.