Cat med nytt design og ny motor

Den nye Cat 336E, som står på innestanden til Caterpillar, er en av de første Cat-maskinene som oppfyller utslippskravene i Steg IIIB. 336E erstatter modellen 336D, men de av dere som drar kjennsel på hytta, så kan vi informere om at ROPS (Roll Over Protection Structure) -hytta allerede er blitt levert på dagens modell siden nyttår.

Cat 336E
Cat 336E
Publisert Oppdatert

336E har fått oppjustert motoreffekten for økt grave- og løftekapasitet. Motoren yter nå 317 hk, som er 18 % opp i forhold til D-modellen. For å klare den økte løftekapasiteten er bommen, stikka og bomfester forsterket.

På komfortsiden kan E-modellen blant annet leveres med luftavkjølt førersete (ekstrautstyr) med flere justeringsmuligheter. I tillegg kan man justere høyden på manøvreringsspakene. Graveren er utstyrt med nye speil og er forberdt for montering av integrert ryggekamera.

Bedre servicevennlighet og nytt design, er også momenter Caterpillar legger vekt på i forbindelse med lanseringen i München.

I følge produktansvarlig Stig Tore Sørum hos Pon Equipment, vil den nye 336E være klar for levering fra første kvartal neste år.