Cat styrker posisjonen med Nordea-samarbeid

Cat Financial tilbyr gjennom sitt tette samarbeid med Pon økt service og merverdi for små og store kunder. Dette skal i en hektisk hverdag gjøre arbeidsdagen enklere for kundene. Det skriver Pon i en pressemelding.

Dette gjør oss enda bedre mot både små og store kunder, sier Markedsjef Espen Paulseth (t.h.) i Pon Equipment i en kommentar. Her tilsammen med salgsjef i Pon for bygg og anlegg,  Knut Bøvre t.v. og markedsjef Thomas Veitsle i Cat Finance i midten.

Dette gjør oss enda bedre mot både små og store kunder, sier Markedsjef Espen Paulseth (t.h.) i Pon Equipment i en kommentar. Her tilsammen med salgsjef i Pon for bygg og anlegg, Knut Bøvre t.v. og markedsjef Thomas Veitsle i Cat Finance i midten.

Publisert Oppdatert
Markedsjef Thomas Veitsle i Cat Finance ser frem imot å jobbe med Pon.

Markedsjef Thomas Veitsle i Cat Finance ser frem imot å jobbe med Pon.

Gjennom konkurransedyktige finansieringsløsninger, landsdekkende nettverk og rask saksbehandling, vil dette bety en betydelig merverdi for Catkunder, hevder de.

Organisasjon og struktur var på plass allerede den 1. januar, og Catkunder drar nå nytte av den brede kompetansen Nordea har i anleggsmarkedet.

Cat-forhandler

Pon Equipment er forhandlere av Caterpillar anleggsmaskiner i Norge, Sverige, Danmark og Holland. I Norge er Pon Equipment en ledende leverandør av maskiner og service.

De har i Norge 344 ansatte og en omsetning på 1.4 mrd, og er representert over hele Norge. Pon Equipment leverer i Norge anleggsmaskiner fra 800 kilo og opp til 400 tonn, og har kundeløsninger for alle behov, liten eller stor.

Levert finans-tjenester i 30 år

I 30 år har Cat Financial, et heleid datterselskap av Caterpillar Inc., levert finansielle tjenester til Catkunder. Selskapet tilbyr et bredt spekter av finansieringsalternativer til Cat kunder og forhandlere av Cat maskiner og motorer, Solar ® gassturbiner og annet utstyr og marine fartøy.

Cat Financial har kontorer og datterselskaper lokalisert i Amerika, Asia, Australia og Europa, med hovedkontor i Nashville, Tennessee.