Caterpillar lanserer CAT TV

Cat nye hjemmeside sender tv i hele seks kanaler. I tillegg kommer "ukens film".

Publisert Oppdatert

Caterpillar har lansert en ny interaktiv hjemmeside - CAT TV - på www.mycattv.com. I følge Caterpillar vil de besøkende på internettsiden kunne ta del i web-basert videokommunikasjon, som gjør at alle, fra store konsern til skolebarn, får informasjon om fordelene med Caterpillars produkter og tjenester, på en visuell og interaktiv måte.

- Vi har nå et redskap som lar oss kommunisere på en måte som tidligere ikke var mulig, verken gjennom statiske internettsider eller skriftlig. På denne måten får vi vist det som Caterpillar står for og hvordan våre produkter bidrar til verdens utvikling. Vi kan presentere våre nyeste teknologier, gi råd om hvordan man anvender våre produkter på en sikker og effektiv måte og demonstrere de tjenester våre forhandlere kan tilby, sier Anette Rinck, Caterpillars markedssjef i Geneve, Sveits.

Nye videoer legges regelmessig ut på CAT TVs seks kanaler og en "ukens film" velges av Caterpillar. Alle videoer kan overføres til andre nettsider, og anvendes til for eksempel i undervisningssammenheng. For å sikre maksimal interaktivitet kan besøkende på nettstedet legge inn egne videoopptak av Cat-maskiner.