23948sdkhjf

Caterpillar selger sine brukte maskiner på Mascus

Caterpillar har inngått en samarbeidsavtale med Mascus (www.mascus.no), markedsplassen for brukte maskiner på internett.

Caterpillar har brukt internett som en viktig kommunikasjonskanal i mange år. I tillegg til hovedportalen www.cat.com, var Cat også en av de første produsentene i verden som etablerte et nettsted for salg av brukte maskiner (www.catused.com).

Dette for å hjelpe kundene å finne og vurdere brukte maskiner for salg fra Cat- forhandlere rundt om i verden.

For å styrke Cat's salg av brukte maskiner, har Cat nå inngått en samarbeidsavtale med Mascus, www.mascus.no, den ledende online markedsplassen for salg av brukte maskiner.

Brukt utstyr fra Cat forhandlere vil nå bli tilgjengelig på Mascus, og vil dermed øke tilgjengeligheten på nettet.

- Partnerskapet med Mascus støtter Caterpillar's salgsstrategi på brukte maskiner. Maskinene vil bli betydelig mer synlig for kunder som surfer på nettet etter brukte maskiner, sier Marketing & Sales Operations Manager i Caterpillar Inc., Robert Gregus.

Til sammen vil Caterpillar Inc. publisere og oppdatere mer enn 40 000 brukte maskiner fra 160 Caterpillar-forhandlere på Mascus. En direkte integrasjon mellom CatUsed og Mascus sikrer høy kvalitet på oppføringene fra forhandlerne.

Mascus vil presentere hele beholdningen, på 35 språk, ut til hele verden.

- Med Mascus sin sterke posisjon, synlighet og internasjonale tilstedeværelse, vil Caterpillar Inc. hjelpe sine forhandlere å nå ut til et stort publikum av kjøpere som hver måned besøker Mascus. Dette vil øke salget av brukte Cat maskiner, sier salgsdirektør Rickard Petersson i Mascus.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078