23948sdkhjf

CeDe Group blir en del av Volvo

Volvo Construction Equipment kjøper opp ombygningsspesialisten fra Malmö

En avtale om oppkjøp er signert mellom Volvo CE og CeDe Group. Beløpet er ikke offentliggjort enda.

Malmö-selskapet er godt kjent i anleggsbransjen for å bygge om anleggsmaskiner (ikke bare Volvo) til blant annet tunnelrenskemaskiner, langbommaskiner, gruvemaskiner, dumpere med spesialfunksjoner og banemaskiner.

Cede har 45 fast ansatte og det er snakk om et relativt lavt antall maskiner i året, så oppkjøpet får ingen større konsekvenser for Volvo.

CeDe Group ble etablert i 2000 og har sin opprinnelse fra Äkerman.

Fortsetter som frittstående

Visjonen til Volvo CE er at CeDe skal fortsette å være en innovativ frittstående virksomhet.

Volvo CE skal tilføre selskapet kompetanse og ressurser slik at CeDe kan øke markedsområdet og kundebasen og bli en ledende aktør i Europa i sitt felt.

- Dette oppkjøpet er logisk på flere strategiske nivåer, CeDe har bevist at de har en stor og dyptgående ingeniørkompetanse for å tilpasse våre maskiner til spesialaplikasjoner. En nærmere relasjon gjør at vi kan øke vårt produktspekter samtidig som vi forbedrer CeDes muligheter for å ekspandere til nye markeder og segmenter, både med Volvo og deres andre OEM-kunder, kommenterer adm.dir. i Volvo CE, Melker Jernberg.

Dette skal også støtte opp om Volvo CEs mål om å ekspandere sitt produktspekter til nye segment og aplikasjoner.

I pressemeldingen presiseres det at CeDe Group skal fortsette og tilby sine tjenester til andre kunder enn Volvo CE.

- Vi er veldig glade for å bli en del av Volvo CE-familien, med vår lange og gode relasjon med Volvo CE og dype forståelse av deres produkter ser vi frem til mulighetene fo rå utvikler våre tjenester og utvide til nye markeder, kommenterer adm.dir. i CeDe, Krister Johnson.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.141