Cramo AS investerer stort i anleggsmaskiner

Cramo AS legger årets største ordre til Hymax AS, ved bestilling av 23 nye maskiner fra Kubota. Leveringen har allerede startet og omfatter maskiner fra 2 til 8 tonn.

Bildet viser Lars Nyløkken i Cramo, til venstre, og salgssjef Glenn Mellegaard til høyre.

Bildet viser Lars Nyløkken i Cramo, til venstre, og salgssjef Glenn Mellegaard til høyre.

Publisert Oppdatert

- Det er gledelig at investeringsviljen er tilbake hos våre største kunder, sier salgssjef Glenn Mellegaard hos Hymax AS. - Etter et rekordår i 2008, ble 2009 et hvileskjær hvor utleieselskapene og andre kunder la nyinvesteringer på is. Det er flere tegn nå som tyder på at pilene peker oppover igjen.

- Hymax er et selskap med svært høy servicegrad og god oppfølging av oss som kunde, sier produktsjef Lars Nyløkken i Cramo AS. - Det er derfor helt naturlig å velge Kubota når vi investerer i nye anleggsmaskiner. Vi merker sterk etterspørsel etter produktene i markedet. Spesielt den nye serien fra Kubota har kvaliteter vi setter pris på, med blant annet meget høy standard i førermiljøet.

- Vi befester nå vår posisjon som Norges ledende utleieaktør av anleggsutstyr, sier administrerende direktør Finn Løkken i Cramo AS. - Vi er godt fornøyd med Hymax som leverandør. De gir det lille ekstra som gjør oss og våre kunder fornøyde, avslutter han.