Cramo AS med innovative løsninger

Utleieselskapet Cramo AS er først i Norge med å tilby GPS-dokumentasjon som utleieprodukt ved leie av Hamm anleggsvalser.

Publisert Oppdatert

Cramo AS har utvidet maskinparken med 13 nye anleggsvalser fra Wirtgen Norway AS. Flere av valsene er klargjort med GPS som gir fordelaktig dokumentasjon av utført jobb. Etterspørselen etter et slikt produkt er stor blant de største entreprenørene.

- Anskaffelsen av disse valsene gjør Cramo til størst i Norge på utleie av anleggsvalser, sier salgskonsulent Ole Morten Pettersen, i Wirtgen Norway AS. - Cramo kan nå tilby anleggsvalser i størrelsen 5 - 25 tonn, og de kan leie ut valsene både med og uten GPS dokumentasjonsutstyr, alt etter kundens behov, fortsetter han.

- De store og profesjonelle entreprenørene har økt etterspørsel etter GPS dokumentasjon, og vi er glade for å være først ute med å tilby dette, sier produktsjef Lars Nyløkken i Cramo AS. - Statens Veivesen og andre offentlige kunder stiller ofte krav til dokumentasjon til utført arbeide, og anleggsvalser fra Hamm med GPS har muligheten til å gjøre dette. Dette gir økt effektivitet og kostnadsbesparelser for våre kunder, sier Lars Nyløkken.

- Vi er glade for å samarbeide med leverandører som er innovative og kommer med løsninger som gir besparelser for våre kunder, sier administrerende direktør i Cramo AS, Finn Løkken i en kommentar. - Dette bidrar til at Cramo som selskap fortsatt ligger i forkant av utviklingen i vår bransje, avslutter Finn Løkken.

Bildet: Ole Morten Pettersen fra Wirtgen Norge AS (t.v.) og Lars Nyløkken fra Cramo AS (t.h.) foran en av Hamms anleggsvalser.