23948sdkhjf

Anleggsdagene blir til Arctic Entrepreneur:: De siste Anleggsdagene

Anleggsdagenes 33. år ble også det siste, for neste år endrer arrangementet seg fullstendig.

Siden 1999 har Maskin Entreprenørenes Forbund arrangert Anleggsdagene på Clarion Oslo Airport Gardermoen.

Fra neste år ekspanderer MEFs arrangement betraktlelig!

Skandinaviske anleggsdager

Anleggsdagene skfiter navn til Arctic Entrepreneur . Navnet skal hinte om at dette er et vinterarrangement, i tillegg til at det i større grad skal appelere for andre typer entreprenører. Engelsk tittel hinter også om at de nå gjerne vil at dette skal bli et møtested for hele skandinavias entreprenørbransje.

Se MEFs presentasjonsvideo:

13.000 kvadratmeter

Arctic Entrepreneur skal arrangeres i nabobygget til der dagens arrangement holder hus. Clarions nye kongresshall blir på 13.000 kvadratmeter og vil innehold lokaler til kurs, messer, konferanser og utstillinger for inntil 6000 personer. Bygget skal stå ferdig sommeren 2014.

Stort og ekspansivt

Fred Aril Gyldenås, kompetansesjef i MEF, forklarer at de ville tenke nytt og ønsket å etablere en møteplass for hele nordens anleggsbransje i tillegg til å få med de andre entreprenørene som er tilbydere i denne bransjen. Han innrømmer at dette er dristig og ekskpansivt av MEF, men at de har valgt å ta denne sjansen.

Treenigheten består

De vil likevel beholden den såkalte treenigheten i Anleggsdagene som består av fag, leverandør og rollen som sosial møteplass.

4000 deltagere

MEF ser for seg et opplegg hvor det foreløpige målet er at de havner på mellom 3000 og 4000 deltagere, i løpet av noen år. Dette mot mot årets 800 deltagere, setter ting i perspektiv.

Visjonært av MEF

Visjonen er stor nok i seg selv den, men i tillegg skal Arctic Entrepreneur vare i fire dager til ende og utstillingsarealet blir betydelig større. Det er også snakk om å ha en utendørs utstilling og det utelukkes ikke et demofelt i nærheten. Årets leverandørmartn ble fullbooket allerede i høst med 60 deltagere.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078