Demodager i pukkverket

Fredheim Maskin inviterte til demonstrasjon på Skolt Pukkverk utenfor Sarpsborg. De stilte med en samlet maskinpark på 255 tonn.

Knuseverk og sorteringsverk vises også i produksjon.

Knuseverk og sorteringsverk vises også i produksjon.

Publisert Oppdatert

Samtidig som de lanserer steinknuseren Apollo Plus på 47 tonn, valgte Fredheim Maskin å sette opp en demopark for både norske og nordiske kunder. I alt åtte maskiner var på plass og de var i full drift for de 65 gjestene i løpet av demodagene. I løpet av en uke (uke 40) fikk gjester fra innland og utland se de åtte maskinene på tilsammen 255 tonn knuse og sortere masser i pukkverket utenfor Sarpsborg. I tillegg samlet Fredheim gjestene sine på konferansehotell i Sarpsborg for en presentasjon av maskinparken i tillegg til kursing for eksisterende kunder, blant annet innen vedlikehold.

Presidenten

Også presidenten i Keestrack, Kees Hoogendoorn var på plass for å prate med de skandinaviske kundene. Til tungt kunne han fortelle om et marked som tok seg opp nord i Europa, mens landene rundt middelhavet fortsatt sliter. I Norge har Keestrack klart å øke sitt salg i løpet av krisen. Selv om han ser på markedet her som nesten mettet, er han godt fornøyd med Fredheim Maskin som fortsetter med de gode tallene. Han mener hemmeligheten er godt servicenivå og et stort delelager. Han tror det er viktig siden eventuelle driftstanser koster mye, særlig med norske lønninger, smiler han.

Fredheim Maskin lanserer i år Keestrack sin nye serie med kjefteknusere. De ser fortsatt svært optimistisk på markedet og daglig leder Per Fredheim har et håp om ny omsetningsrekord i år. I tillegg har han et håp om og levere maskin nummer 300. De etablerte seg i Sverige i 2009 og nå skal de investere i nytt driftsbygg på rundt 950 m2.