23948sdkhjf

NNBA 2013:: Den viktigste bransjemessen i nord

Arrangøren av NNBA 2013 kaller messen for den viktigste bransjemessen i nord. Det som er sikkert er at fredag 14. juni kl. 12 åpnes den fjerde Nordnorsk Bygg- og Anleggsmesse i Tromsø.

Nordnorsk Bygg- og Anleggsmesse er treffstedet for bransjen i nord. Messen er arrangert tre ganger tidligere i 2004, 2007 og 2010. Målsettingen for messearrangørene, som er Maskinentreprenørenes Forbund region Nord (MEF) og Nordnorske Entreprenørens Service Organisasjon (NESO), er å samle beslutningstakere i bransjen for et konstruktivt og nyttig møte med aktuelle leverandører.

Rekrutteringsdag

Innholdet de tre messedagene er lagt opp med et faglig program, sosiale og faglige arrangement, samt konkurranser de tre messedagene fra 14. til 16. juni.

Fredag er det blant annet rekrutteringsdag hvor 500 elever fra forskjellige skoler vil besøke messa. Under rekrutteringsdagen legges det opp til et todelt program. Her vil det bli både felles presentasjoner av deltakende aktører og minimesse der deltakerne stiller med egne stands. Her får elevene treffe bedrifter og utdanningstilbydere fra landsdelen

I år er det 148 utstillere, ti flere enn forrige gang, samlet på området ved Tromsøhallen.

Dagen før dagen

Vi besøkte messeområdet dagen før årets NNBA-messe åpner. Hos flere utstillere var det hektisk aktivitet med å få på plass maskiner og utstyr, mens andre allerede var ferdig og kun drev med siste finpuss. Dagen før dagen skinte sola fra skyfrihimmel, noe den i følge yr.no skal gjøre mesteparten av helgen.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078