23948sdkhjf

Du har egentlig brukerveiledningen i lomma

Instant Norge AS er i følge en pressemelding det første selskapet innenfor sin bransje som lanserer QR-koder på alle sine produkter for enkel tilgang til brukeveiledninger og annen viktig informasjon for sine kunder. Alle nye stillas, lifter og materialhåndteringsprodukter vil få en QR-kode som vil sende brukeren direkte til en web-side der brukerveiledningen lastes ned.

Du har det siste året helt sikkert sett mange av disse firkantede "strekkodene" på annonser, flyplasser og lignende. Som med det meste her i verden er alt enkelt å bruke om du kan det. Å skanne QR-koder er intet unntak.

Ved å laste ned en APP til din smarttelefon, vil telefonen bruke kameraet til å hente ut informasjonen som ligger i kodene og gi deg direkte tilgang til informasjon knyttet til koden.

Bruken av QR-koder vil gi Instant sine kunder en ekstra verdi i form av at man enkelt og sikkert har tilgang til brukerveiledningen ute i feltet.

Instant Norge vil fremdeles levere brukeveiledningene per e-mail og vanlig post, men ser for seg en sterk økning av brukerne vil gå over til å kunne laste ned veiledningene direkte til sine telefoner. Det tror vi de har rett i.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078