Dyrsku’n blir enda større

Dyrsku’n i Seljord er den største landbruksutstillingen og handelsmessen i Norge. Nå blir den enda større. I år er utstillingsarealet utvidet og anleggsmaskinene må flytte litt på seg.

dysrkun anleggs messe utstilling

dysrkun anleggs messe utstilling

Publisert Oppdatert

I forhold til tidligere år vil utstillerne av anleggsmaskiner og anleggsutstyr bli å finne enda lengre til høyre når du er kommet inn hovedporten. Utvidelsen er gjort for å få plass til alle de 550 utstillerne på salgsmessen.

Årets Dyrsku'n arrangeres 10. til 12. september og det er ventet storinnrykk til folkefesten som samler opp til 80.000 besøkende frå hele landet tre dager til ende.

I år åpnes Dyrsku'n av skuespiller Jon Eikemo, kjent både frå film og scene. Han følger i en lang tradisjon av åpningstalere. En av de aller første var Aasmund Olavsson Vinje for nesten 150 år siden.

Nr 144

2010-utgaven av Seljordutstillinga Dyrsku'n er den 144. i rekken. Det hele startet i 1860-årene da Even Høyesen Nordgarden stilte et område til disposisjon for et fast dyrskue i Seljord. De første årene handlet det mest om dyr, men etter hvert kom det andre varer til. Dyrsku'n ble kjent vidt omkring og utviklet seg til å bli den største landbruksutstillingen og handelsmessen i landet.

Hjemmet Mortensen Fagmedia, representert ved fagbladene AnleggsMagasinet og BruktNytt samt nettstedene tungt.no og mascus.no., er på plass i Seljord under hele utstillingen. Du finner oss på stand A 119.