23948sdkhjf

Bucher Municipal CityCat 2020ev:: El-feier

Ikke bli overrasket om det står en feiemaskin og tar opp ladeplass for elbil fremover

Under IFAT 2016 presenterte Bucher Municipal verdens første elektrisk drevne kompakte feiemaskin i den populære to kubikkmetersklassen.

Åtte timers drift

CityCat 2020ev har et lithium-ion batteri på 56 kWh skal gi åtte timer med standard drift. I følge importøren Sigurd Stave Maskin er den mange ganger roligere, den er utslippsfri og billigere over tid enn en dieseldrevet feiemaskin.

Mindre støy

Maskinen har samme dimensjoner, samme manøverbarhet og samme børster som en standard CityCat 2020.

Den har også samme feiebeholder med kapasitet på to kubikkmeter. Nyttelasten er på 1450 kilo nesten samme som basismodellen med dieselmotor. Toppfarten er på 40 kilometer i timen, mens arbeidstempo fortsatt er 12 km/t.

Ukomplisert overgang

Tanken er at en fører som har kjørt den konvensjonelle CityCat 2020, kan gå rett over til å kjøre den elektriske, siden funksjonene er de samme. De virkelige styrkene til CityCat 2020ev skal ligge i økonomien og miljøgevinsten ifølge pressemeldingen.

Rolig feiing

Selv om det gir samme feie- og sugestyrke som konvensjonell forbrenningsmotor, produseres ingen utslipp. Driftsstøy, i henhold til 2000/14 / EC, er 92 desibel (EN). Det skal ifølge pressemeldingen være 10 desibel, roligere enn gjennomsnittet av konkurrentene med konvensjonelle dieselmotorer.

Man sparer kostnadene for diesel og vedlikehold, og service skal også være lavere. Da kan importøren også heve frem lave totale eierkostnader som salgsargumenter.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079