23948sdkhjf

Elverum Maskin skal selge vegvedlikeholdsutstyr for finnene

Arctic Machine Oy og Elverum Maskin AS signerer avtale om salg av Arctic Machines produkter i Norge.

Den finske produsenten av vegvedlikeholdsutstyr Arctic Machine Oy og Elverum Maskin AS har inngått avtale om salg av Arctic Machines produkter i Norge. Formålet med samarbeidet er å forbedre servicegraden overfor kunder i Norge. Arctic Machine ser for seg at denne avtalen kan knytte tettere bånd til norske kunder.

"Arctic Machine har vært i det norske markedet i mer enn 10 år, de siste 6 år med eget salgspunkt. Med denne avtalen ser vi for oss muligheten til å komme tettere på det norske markedet. Elverum Maskin AS har vært av våre samarbeidspartnere i noen år så de kjenner både vårt selskap og våre produkter.

De har god kunnskap om lastebil og lastebilrelatert utstyr så vi er tilfreds med å videreutvikle samarbeidet", uttaler administrerende direktør Juha Jääskelä hos Arctic Machine.

Komplett sortiment

"Avtalen med Arctic Machine gir oss mulighet til å videreutvikle oss innenfor vegvedlikeholdsutstyr med kvalitetsprodukter fra Arctic Machine. Det har stor betydning at Arctic Machine har et komplett sortiment innen vegvedlikeholdsutstyr. Vi ser virkelig fram til dette samarbeidet ", fortsetter Harald Pedersen, daglig leder i Elverum Maskin AS.

Arctic Machine Oy er en av de ledende produsenter av vegvedlikeholdsutstyr i Nord-Europa. Selskapet er det eneste i Skandinavia som kan utstyre en vegvedlikeholdsbil komplett med egne produkter. Arctic Machine Group hadde 16 mill EUR i omsetning i 2011, hvorav halvparten utenfor Finland. Arctic Machine Group sysselsetter opp mot 100 personer.

Elverum Maskin AS ligger i Elverum. Elverum Maskin AS selger utstyr til lastebiler generelt i tillegg til import av SISU lastebiler. Elverum Maskin AS sysselsetter 7 personer.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.095