Enter Service i Bodø vant stor port-ordre

Skal levere komplette lastehus, leddheisporter og hurtigporter til det nye Rema 1000-lageret i Narvik.

Enter Service AS opplever god vekst i Nordland. Daglig leder Jøran Nohr (t.v.) er godt fornøyd med å bli leverandør for nye Rema 1000 i Narvik.

Enter Service AS opplever god vekst i Nordland. Daglig leder Jøran Nohr (t.v.) er godt fornøyd med å bli leverandør for nye Rema 1000 i Narvik.

Publisert Oppdatert

Den nyetablerte Hörmann-forhandleren Enter Service AS i Bodø har nylig vunnet et av de største oppdragene i nordnorsk portindustris historie. Oppdraget for Rema 1000 i Narvik har en samlet kontraktsverdi på hele 1,8 millioner kroner.

- Vi er utrolig fornøyd med å bli foretrukket som leverandør. Det er svært sjelden så store kontrakter utdeles i Nordland, og det er definitivt det største oppdraget vi har hatt hittil, sier daglig leder i Enter Service AS, Jøran Nohr.

Stor utfordring

Enter Service AS vil levere komplette lastehus, leddheisporter og hurtigporter til det nye Rema 1000 bygget som planlegges i Narvik. Nohr gleder seg til utfordringen, men innrømmer samtidig at størrelsen på oppdraget skaper en ekstra nervøsitet.

- Først og fremst er det jo spennende å ta fatt på en så stor utfordring, men det er jo også litt fryktinngytende, sier han. - Vi er likevel sikre på at vi har både produktene og personellet som skal til for å løse oppgaven.

Enter Service og Hörmann vant anbudet foran andre kjente merkevarer som Crawford og Windsor. Leveransene vil begynne allerede i slutten mai.

Solid vekst

Siden Enter Service As ble Hörmann-forhandler i fjor sommer, har bedriften opplevd en sterk vekst, og er nå på full fart mot å bli Nordlands største leverandør av portsystemer.

- Det har vært et eventyr, sier Nohr. - Vi har virkelig bitt fra oss, og tatt mange gode anbud. Rema 1000-oppdraget gir oss i tillegg et springbrett for videre satsning og posisjonering i Narvik og Vesterålen, sier Nohr.

- Vi liker å være offensive, og satser alltid på vekst. Vi har et mål om å bli størst i Nordland på relativt kort tid, og derfor er det flott å ha et firma som Hörmann i ryggen. De deler vår tankegang og tør å satse, sier Nohr.