Etablerer seg både i øst og vest

Italienske MB S.p.A har etablert seg i Sør Afrika, Tyskland, Frankrike og USA.

Publisert Oppdatert

Italienske MB S.p.A. har spesialisert seg på å produsere knuseskuffer og utstyr til disse. Modellrangen består av knuseskuffer til bæremaskiner fra 8 tonn og oppover. For ikke mange år siden konsentrerte MB seg kun om å levere til hjemmemarkedet. Etter nøye overveielser bestemte selskapet seg for å satse utenfor Italia og de tok kontakt med flere maskinutstyrsleverandører. Ikke lenge etter ble det opprettet forbindelser til Sør-Afrika og i fjor deltok MB på en av de største anleggsmessene som arrangeres i landet.

I tillegg har selskapet etablert seg i både Tyskland og Frankrike. Nå har de også opprettet hovedkontorer i Japan og USA. Selv om det er først nå MB etablerer seg i USA, har knuseskuffene allerede vært i bruk "over there" tidligere. I 2008 ble produktene fra MB brukt i forbindelse med et byggeprosjekt for U.S. Army, hvor det ble bygget 1645 hus og ytterligere 443 hus ble renovert for familier tilknyttet militæret.

I Japan er knuseskuffene i bruk i forbindelse med utbyggingen av ny undergrunnsbane i tilknyting til det enorme undergrunnsbanenettet i Tokyo.