Familiedag på Norsk vegmuseum

Søndag 15. august kl 12 går Norsk vegmuseums Familiedag av stabelen for 17. året på rad og også i år med gratis inngang!

norsk vegmuseum byggmester bob

norsk vegmuseum byggmester bob

Publisert Oppdatert

Kan det fikses? Klart det kan. Byggmester Bob har med disse ordene funnet sin vei inn i barnehjerter over hele verden. På museets familiedag kommer han med sitt store familieshow til Vegmuseet. Det blir oppvisning med triksing på trialsykler og stort trylleshow, og Per Alnes synger for barn og voksne som omreisende trubadur i friluftsmuseet!

Dagen byr ellers på en rekke opplevelser både i museets hovedbygning, Fjellsprengingsmuseet og i friluftmuseet. For alle som lar seg fascinere av store maskiner og motordur er det drift i 60-tallsgruva med vaiergravemaskiner og knuseverk i full drift! Det blir også anledning for å hilse på smeden i smia og å få smake på vafler fra verdens største vaffelpresse. Utstilling av gods- og personbiler i friluftsmuseet. I Blindheimsvik landhandel kan du gjøre en god handel i nostalgiske omgivelser og Lysaker Gjestgiveri byr på is, brus og deilig søndagsmiddag!