Farmorama – traktorspill for mobil

Nå kan du kjøre traktor på mobiltelefonen eller lesebrettet.

Publisert Oppdatert

Ask media as og fagbladet Bedre Gardsdrift lanserer et unikt traktorspill, Farmorama, for iPhone/iPad og Android-baserte telefoner og lesebrett.

Velg din favorittraktor, basert på virkelige modeller og gjør deg klart til Farmorama traktor-race. Du kommer lett til mål, men det er krevende å vinne. Som i den virkelige verden er korrekt hastighet nøkkelen til suksess.

New Holland, Case IH, Valtra eller Claas. Valget er ditt. Alle traktorene utstyrt med framaksel- og hyttefjæring, trinnløs transmisjon og firehjulstrekk.

Fem ulike baner vil utfordre deg med bratte bakker, hopp, låvebruer, steiner, tåke og tømmerstokker. Plukk med deg dieselkanner underveis, og få bonuspoeng.

Den beste poengsummen for hver bane lagres på telefonen, slik at du kan utfordre deg selv. Del poengsummen på Facebook for å utfordre vennene dine.

Selve spillet er laget av MottiMotti, et norsk selskap som har spesialisert seg på utvikling av spill og apper til mobil og lesebrett. Med deres erfaring, som inkluderer animasjon i Hollywood, er vi trygge på at vi har fått et spill som er populært både hos unge og gamle.