H&H Maskin ved Moss

Feiret egen offisiell åpning

Würth, Hurtigruta Carglass, Snap Drive og ikke minst H&H Maskin feiret tirsdag 15. november den offisielle åpningen av nytt bygg ved Årvollskogen 40 like ved Moss.

Publisert Oppdatert
Skiltet er på plass. Det skal ikke herske noen tvil om hvem som holder til her.

Skiltet er på plass. Det skal ikke herske noen tvil om hvem som holder til her.

Selv om vi med forhandlere over hele landet nok sikter mer på et nasjonalt enn lokalt publikum, så har det vært godt med besøk her i dag, forteller daglig leder, Tom Erik Huuse i H&H Maskin, til AnleggsMagasinet. - Vi har faktisk også solgt et par maskiner i dag, utdyper han.

Bedriften har importørstatus og blant produktene finner vi Yanmar gravemaskiner og beltedumpere, KramerAllrad kompakte hjullastere og teleskoptrucker, Gehl kompaktlastere, vibroplater fra Swepac samt NPK hydraulisk bom-montert utstyr til gravemaskiner i alle størrelser.

Det er ikke mer enn tre uker siden at han og de øvrige syv medarbeiderne flyttet inn i bygget.

Les også: Frisk satsing i Moss

- Nå er skiltet på plass på veggen og vi ser frem til en vinter med god lagerplass. Mens vi tidligere oppbevarte deler i containere utendørs, har vi nå tre ganger så god plass her inne, forteller Huuse og viser oss rundt i de lyse lokalene som også har en vaskehall.

- Dessuten virker Würth-butikken i samme bygg som en godteri-butikk for gutta, ler han. Det er godt med gode naboer og de trekker også veksler på Hurtigruta Carglass som av og til tar enkle jobber for dem.

Strategisk beliggenhet

Den strategiske beliggenheten like ved E6 er heller neppe noen ulempe. - Det er lett å finne frem hit, og man dekker greit hele Østlandsområdet herfra. Vi har tre mann på verkstedet. Alle har servicebiler og det er stort sett en på veien til enhver tid, fortsetter Huuse.

Han trekker også frem at de har solgt godt med fem- og åtte-tonnere i år. - Yanmar kom med nye modeller for et år siden og de har slått bra an, avslutter en tydelig fornøyd Huuse til AnleggsMagasinet.

Les også: Ny mann hos H&H Maskin AS

Sammen med bl.a. Hurtigruta Carglass feiret H&H Maskin den offisielle åpningen av nye lokaler den 15. november.

Sammen med bl.a. Hurtigruta Carglass feiret H&H Maskin den offisielle åpningen av nye lokaler den 15. november.