Felles skandinavisk organisasjon

Atlas Copco har omorganisert og samlet tre divisjoner til en.

Atlas Copco Construction Technique Scandinavia skal blant annet ha ansvar for portable kompressorer.

Atlas Copco Construction Technique Scandinavia skal blant annet ha ansvar for portable kompressorer.

Publisert Oppdatert
Adam Airosto er ansatt som administrerende direktør for Atlas Copco Construction Technique Scandinavia.

Adam Airosto er ansatt som administrerende direktør for Atlas Copco Construction Technique Scandinavia. Foto: All rights reserved to Caroline Tibell.

Hos Atlas Copco har "Portabel divisjonen" ligget under Atlas Copco Kompressorteknikk AS, mens Dynapac og Construction Tools har vært en del av Atlas Copco Anlegg- og Gruveteknikk AS. Nå samles Portabel divisjonen, Dynapac og Construction Tools i en organisasjon.

Den nye divisjonen heter Atlas Copco Construction Technique Scandinavia og skal samle Norge, Sverige og Danmark i en organisasjon. Divisjonen består av en svensk/norsk ledergruppe og en svensk direktør.

- Dette vil gjøre oss i stand til å yte enda bedre service blant annet overfor utleieselskaper, brønnborere og entreprenører, sier Jon-Andreas Ellefsen, salgssjef for portable Energy Division hos Atlas Copco. Omorganiseringen er allerede i gang og i løpet av utgangen av 2012 skal hele den nye organisasjonen være på plass og operativ i alle ledd.

Adam Airosto ble nylig ansatt som administrerende direktør for Atlas Copco Construction Technique Scandinavia.

Airosto er utdannet sivilingeniør fra Chalmers Tekniska Högskola og begynte hos Atlas Copco som salgsingeniør i 2000. Siden den gang har han hatt flere stillinger hos Atlas Copco, blant annet som markedssjef og nå sist som direktør for Atlas Copco Compressor AB.

Det nyetablerte Atlas Copco Construction Technique Scandinavia skal stå for salg og service av Atlas Copcos portable kompressorer og generatorer, pumper, betongutstyr, demoleringsutstyr, håndholdt utstyr for komprimering og borring, samt Dynapacs maskiner.