Fine uker for Lian

Det har vært et par utrolig flotte uker nå, sier Harry Lian i Lian Scandinavia fornøyd. På Vinterbro skinner endelig sola for alvor etter en tung vinter og vår.

Snefrid Bratlie har jobben med å kontrollere de innkomne rotomasterne.  Lian

Snefrid Bratlie har jobben med å kontrollere de innkomne rotomasterne. Lian

Publisert Oppdatert

Salget av rotomastere går nå så det suser og det er en gladnyhet både for de italienske produsentene, Trevi Benne, som sliter med et heller rustent Europa-marked og for Harry Lian sjøl. - Vi trenger noen gladnyheter nå midt i finanskrisa - også her hjemme, mener Lian.

Rett før månedsskiftet mai/juni fikk han inn åtte nye rotomastere med bil fra Italia, beregnet for maskiner fra 30 tonn og ned til fem tonn. De skulle videre til kunder i Norge. Etter kontroll, fakturaskriving og samsvarserklæring gikk ferden for de italienskproduserte videre ut til sluttkunde. - Etter at vi hadde et stort tyveri av rotomastere for et par år siden, er vi bokstavelig talt blitt tjuvnøye med kontrollene, sier Harry Lian. Salget av rotomastere i Norge har nå passert 400.

Bildet: Snefrid Bratlie har jobben med å kontrollere de innkomne rotomasterne. Det gjøres grundig. Deretter går ferden videre fra Vinterbro ut til ventende kunder.