23948sdkhjf

Lanseres i juli

Fire nye finsikteverk i serien Mobiscreen EVO, egenprodusert av Kleemann er klare for markedet i sommer.

Maskinene skal kunne karakteriseres som fleksible, transportvennlige og de skal være raske å montere og starte opp. Fra syv til 9,5 kvadratmeter sikteflate, justerbar siktevinkel, ekstra bredt materbelte, kraftigere og effektiv hydraulikk og nytt mobilt kontrollpanel. Som tilvalg finnes også radiokontroll.

Made in India

Det ble i 2015 bygget ny fabrikk i India for å produsere disse, maskinene skal ha den samme gode tyske kvaliteten forsikres det. Rune Grønvold, er selger og erfaren servicemann på Kleemann-maskinene i Wirtgen Norway. Han forklarer til AnleggsMagasinet at sikteverkene blir offisielt lansert tredje uka i juli, men allerede nå har vi bilder og noe informasjon om produktserien. Den inneholder MS 953 som erstatter MS 19 D, MS 952 som erstatter MS 19 Z, MS 703 som erstatter MS 16 D og MS 702 som erstatter MS 16 Z. Ms 12 13 og 14 blir fornyet i neste fase og kanskje vi får se disse på neste Bauma, anslår Grønvold. De skal Wirtgen etter planen produsere alle sikteverkene skal selv. Til nå er det McCloskey-fabrikken i England som har stått for produksjonen. De nye sikteverkene kan komme til Norge til høsten, men dette er store maskiner og blir vanligvis ikke lagerført utenom bestillinger, får vi vite.

Den nye serien

MS står for Mobiscreen samt 702 betyr 7kvm sikteflate med 2 dekk.703 er 7 kvm sikteflate med 3 dekk. 952 er 9,5kvm sikt og 2 dekk.953 er 9,5kvm sikteflate med 3 dekk. Maskinene er diesel-elektriske, det vil si at de også leveres med Dual power for kjøring på nettstrøm, forklarer Grønnvold.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.08