Flytter Den Tekniske Messen

Maskingrossisternes Forening (MGF) dropper Norges Varemesse og satser på Telenor Arena i 2012.

Adm. direktør i MGF, Anita Helene Hall, har som målsetning å samle 250 utstillere og 15.000 besøkende på Fornebu i tidspunktet 25. ¿ 28. september.

Adm. direktør i MGF, Anita Helene Hall, har som målsetning å samle 250 utstillere og 15.000 besøkende på Fornebu i tidspunktet 25. ¿ 28. september.

Publisert Oppdatert

Maskingrossisternes Forening (MGF) bryter et mangeårig samarbeid med Norges Varemesse på Lillestrøm og flytter Den Tekniske Messen i 2012 til Telenor Arena på Fornebu. Adm. direktør i MGF, Anita Helene Hall, har som målsetning å samle 250 utstillere og 15.000 besøkende på Fornebu i tidspunktet 25. - 28. september.

Valget av ny arena er, ifølge Hall, gjort etter en samlet vurdering av ulike kriterier. - For oss i MGF har det vært viktig å rendyrke messen mot proffmarkedet. I Telenor Arena føler vi oss sikre på at utstillerne får enda bedre muligheter til å møte sine kunder, bl.a. ved et tilbud om å bruke møterom og andre fasiliteter inne i tribuneanlegget. Trenden vi ser uten i verden er at ønsket om mer direkte dialog med kunder enkeltvis blir stadig viktigere i messer og utstillinger, og her har Telenor Arena helt unike fasiliteter som stilles til utstillernes disposisjon, opplyser Hall.

Maskingrossisternes Forening, som fyller 100 år i 2013, er organisert i seks medlemsgrupper. Verktøymaskingruppen og Gaffeltruckgruppen er viktige aktører i arrangementet av Den Tekniske Messen.

Anleggsmaskingruppen står sentralt i avviklingen av MGFs andre store messearrangement, Vei & Anlegg, som avvikles i jubileumsåret (9.-13. mai).

Salget av utstillingsarealer starter høsten 2011.